Ik vind het heerlijk om aanwezig te zijn op een bruiloft. Het is een dag om de liefde voor elkaar uit te spreken en te vieren. Mijn doel is om beelden te maken die jullie liefde en unieke verbinding laten zien – ook met de dierbare mensen om jullie heen. Trouwens, voor de camera staan is voor jullie waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid, maar jullie hoeven hier -wat mij betreft- niet tegenop te zien. Wees niet bang voor de fotosessie, want het enige wat jullie hoeven te doen, is te genieten! Wil je meer informatie over mijn beschikbaarheid, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

De prijzen voor het fotograferen van jullie bruiloft beginnen vanaf 1199,- euro voor 6 uur aanwezigheid. Per uur wordt 125,- euro extra gerekend. Daarnaast zijn de volgende pakketten* beschikbaar:

line

Pakket 1:

6 uur fotografie

200 foto’s op hoge resolutie

Foto’s op luxe USB-stick & in een online gallery

Luxe album (20 x 20, 25 spreads) + opbergbox

1599 euro

line

Pakket 2:

8 uur fotografie

300 foto’s op hoge resolutie

Foto’s op luxe USB-stick & in een online gallery

Luxe album (25 x 25, 25 spreads) + opbergbox

1825 euro

line

Pakket 3:

10 uur fotografie

350 foto’s op hoge resolutie

Foto’s op luxe USB-stick & in een online gallery

Luxe album (30 x 30, 30 spreads) + opbergbox

2095 euro

line

* De prijzen zijn inclusief BTW. Deze pakketten zijn uit te breiden met allerlei opties: extra uren / extra spreads / bedankkaartjes enzovoorts. De prijzen kunnen ten allen tijde gewijzigd worden, en staan na betaling van de reserveringskosten voor jullie vast.