Hoshang & Awan – Koerdische verloving

9/06/2018

Welkom!

Toen Awan mij een berichtje stuurde op instagram, zat ik stiekem al te stuiteren van enthousiasme. Ze vertelde mij dat ze graag een fotoshoot wilde, op de dag dat zij en haar vriend hun verloving gingen vieren. En – dat zij traditioneel Koerdische kleding zouden dragen! Nu was ik natuurlijk allereerst nieuwsgierig hóé dat eruit zou zien, en toen ze foto’s daarvan stuurde, was ik helemaal blij. Begrijp me goed- voor elke aanvraag ben ik blij. Dat ik zomaar ‘even’ de eer krijg om mensen vast te leggen, dat blijf ik bijzonder vinden. En toch, fotosessies met een extraatje – zoals deze in de vorm van traditionele kleding – vind ik toch wel écht speciaal. Kijk maar snel met me mee naar deze mooie (en niet te vergeten ontzettend lieve) mensen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *